Sperma növelés

Nélkülözhetetlen antioxidánsok

Az Aucklandi Egyetem 2500 terméketlen pár bevonásával készült tanulmánya szerint azok a férfiak, akik magas antioxidáns és mikrotápanyag tartalmú ételeket fogyasztottak – a jótékony sperma növelés mellett – négyszer nagyobb valószínűséggel voltak képesek párjukat teherbe ejteni. Napjainkban, a mindennapos stressz, a dohányzás és a helytelen étrend miatt kialakuló oxidatív stressz károsítja a sejtfejlődést és a spermiumok számának csökkenését is eredményezi. Szakértők szerint ezért a sejtképző folyamatok zavartalan működésének fenntartásához nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű antioxidáns és mikrotápanyag tartalmú étrend kialakítása, amely elősegít a test saját, természetes védelmi rendszerének fejlődését és kedvezően hat a sperma termelődés folyamatára is.

Sperma termelés: Három fontos hónap

A spermaképződés, sperma növelés (spermatogenezis) folyamata, amelynek során a herékben kialakulnak a spermiumok, hozzávetőleg három hónapig tart: 72 napon át fejlődnek, majd további 30 napon át érnek a hímivarsejtek. Ez azt is jelent, hogy amennyiben a sperma növelés során probléma adódik, akkor legalább ennyi időt kell várni, hogy a sperma minőségére és sperma mennyiség növelésére irányuló kezelés, változtatás meghozza a hatását. Következésképp, legalább 3 hónappal a tervezett megtermékenyítési kísérlet előtt érdemes tudatosan változtatni életvitelünkön, helytelen étkezési szokásainkon. Felgyorsult világunkban egyre nehezebb azonban betartani az egészséges diétát, ezért a sperma növelés folyamatának optimalizálása miatt is ajánlott az antioxidánsok, illetve mikrotápanyagok tápszer formájában történő fokozott bevitele.

A férfi meddőség

A férfi meddőség 50 %-ban az egyoldalú táplálkozásra, elégtelen vitamin és antioxidáns bevitelre vezethető vissza.

A férfi meddőség főbb okai

Sperma növelés

A sperma növelés és a férfi meddőség kezelésének kulcsa rövidtávon a megfelelő mikrotápanyag bevitel lehet.

Sperma növelés mikrotápanyagokkal

PROfertil®

A PROfertil® optimális összetétele tartalmazza a spermiumok kifejlődéséhez létfontosságú mikrotápanyagokat.

A PROfertil® hatása a spermaképződésre

Sperma mennyiség

A PROfertil® hatásosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják: a spermiumok száma 215,5%-kal, míg a sperma mennyiség 33,3%-kal nőtt.

PROfertil® hatástanulmányok

Sperma növelés mikrotápanyagokkal

Nem nehéz belátni, hogy a sperma termelődés, a sperma mennyiség, valamint a termékeny spermiumok száma között fontos kapcsolat van. A férfi meddõség növekvõ problémája miatt került sor olyan termékek kifejlesztésére, melyek a sperma növelés területére specializálódtak.

 

Sajnos hazánkban igen kevés orvos tájékoztatja gyermekvállalás előtt álló pácienseit a sperma növelés lehetőségeiről, köztük mindenekelőtt a vitamin- és mikrotápanyag háztartás feltöltéséről, a sperma növelés leghétköznapibb megoldásáról.

 

Még azoknak a pároknak sem hangsúlyozzák ezt, akiknek a leginkább szükségük van a sperma növelés kérdésének megoldására, mert esetleg már évek óta hiába várnak a gyermekáldásra, pedig a vitaminok, mikrotápanyagok kombinálásával a sperma növelés is hatékonyan javítható.

Az E-vitamin szerepe a sperma növelésben

Az E-vitamin a sejtmembránban is megtalálható, és mint antioxidáns védi a membránt az oxidatív stressztől. A tartós E-vitamin-hiány a férfi meddőség egyik okozója is lehet. Tudományos kutatások és a spermiumok számának növelésével kapcsolatos vizsgálatok is alátámasztották, hogy amikor mindkét partnernek naponta 100-200 mg mennyiségű E-vitamint adtak, az jelentősen növelte a megtermékenyítés esélyeit. Az E-vitamin szedése a sperma növelés miatt különösen ajánlott a férfiaknak.

Az L-karnitin szerepe a sperma növelésben

A sperma növelés terén végzett kutatások szerint, ha három hónapig egy férfi rendszeresen szed L-karnitint, azzal nagyban megnövelheti a spermiumok mozgékonyságát és a sperma mennyiséget egyaránt. A férfi szervezetnek tehát L- karnitinre is szüksége van a hímivarsejtek normális működésének biztosítása, valamint a spermanövelés szempontjából is.

Az L-arginin szerepe a sperma növelésben

Az L-arginin egy, a szervezetünkben megtalálható aminoav, amely a spermiumok keletkezése és érése során nélkülözhetetlen anyag. Tudományos kutatások igazolták, hogy az L-argigin kiegészítés jótékonyan hathat a spermaszámra, és a spermiumok mozgékonyságára is..

Sperma növelés és a szelén

A sperma növelés kapcsán a szelén egy fontos antioxidáns, amely különösen az E-vitaminnal együtt fejti ki pozitív hatását. Csökkent termőképességű férfiakon végzett sperma növeléssel kapcsolatos vizsgálatok során – ahol három hónapon át napi 100 mg szelént adtak a pácienseknek – a spermiumok mozgékonyságának jelentős javulását tapasztalták.

Sperma növelés és a Q10 enzim

Kutatások igazolták, hogy azon férfiaknál, akik két héten át napi 10 mg-os mennyiségben szedték a Q10-et, mind a sperma növelés, mind a sperma mozgékonyság kapcsán javultak a spermakép eredmények. A sperma növelés kapcsán végzett felmérés igazolja, hogy azoknál a pároknál, akiknél előtte Q10 enzimet adtak a férfiaknak, jelentősen nőtt a megtermékenyítés sikere, amely összefüggésben állhat a sperma növelés termékenységre gyakorolt hatásával.

Sperma növelés és a folsav

Minden olyan fiziológiai működéshez, melyben sejtosztódás történik a folsav elengedhetetlenül szükséges. A folsav ugyanis megvédi a sperma fejében található DNS-t a különféle genetikai rendellenességektől. A sperma növelés kapcsán végzett kutatások igazolják, hogy a folátok néven ismert vitaminok jó hatással vannak a férfiak nemzőképességére így a sperma növelés szempontjából nagyon fontosak.

Sperma növelés a cink segítségével


A sperma egy cinkben gazdag anyag, így ez az elem az egyik legjelentősebb ásványi anyag a férfiak számára sperma növelés kapcsán is. A cinket a „sperma növelés ásványi anyagaként” is emlegetik, ezért is mondják például, hogy az osztriga jó hatással van a férfiasságra, hiszen rendkívül gazdag cinkben. A cink szedése a sperma növelés miatt különösen ajánlott a férfiaknak, mert nemcsak a spermiumok számát, de ezen a halmazon belül az életképes spermiumok számát is növeli.

Sperma növelés és a glutation

A glutation domináló antioxidáns az emberi testben, amely hozzájárul a sperma mozgékonyságának növeléséhez és csökkentheti az oxidatív stresszel kapcsolatos károsodást a sperma sejtjeiben, így közvetett módon a sperma növelés egyik nélkülözhetetlen eleme.

Napjainkban számos sperma vizsgálattal is megerősített klinikai kutatás igazolta vissza, hogy a fenti mikrotápanyagok és antioxidánsok kiemelten fontosak a sperma növelés és a spermiumok egészséges fejlődése miatt, amelyek együttes hatásaként jelentősen fokozhatják a férfiak terménységét.

 

Fontos azonban az is, hogy a különböző hatóanyagok milyen arányban találhatók meg az egyes tablettákban. Az antioxidánsok túlzott, nem megfelelő kombinációban és dózisban történő fogyasztása ugyanis szintén veszélyeztetheti a férfiak termékenységét!

Érvek

  • Pótolja a hiányzó mikrotápanyagokat
  • Bizonyítottan növeli a sperma mennyiséget
  • Látványosan emeli a spermaszámot
  • Javítja a spermiumok mozgékonyságát
  • Igazoltan fokozza a férfi termékenységet

Ügyfélvélemény

"Sziasztok!
Én szeretnék Nektek köszönetet mondani, és egyben megosztani Veletek életünk legnagyobb örömét Pont ma egy hete, december 9-én megszületett kislányunk Laura 3000 grammal és 51 cm-re Már három éve vártunk rá. Köszönjük profertil”

Aramis 43