Profertil

PROfertil® nem hagyja magára

PROfertil® nem hagyja magáraApává válni néha nem is olyan egyszerű. Az elhatározást ugyan tettek követik, a tetteket pedig a pozitív terhességi teszt utáni izgalmakkal teli várakozás… A várva várt eredmény az erőfeszítések ellenére sokszor mégsem jön magától.
Számos tanulmány igazolja, hogy a 35 éves kor feletti gyerekvállalásnál már minden 5. párnál meddőségi probléma lép fel, mely az esetek több mint a felénél a férfira vezethető vissza. A PROfertil® nem hagyja magára a megtermékenyítési nehézségek esetén. A PROfertil klinikailag igazoltan javítja a spermiumok minőségét, mennyiségét, mozgékonyságát már az első 3 hónap alatt, ami növelheti a megtermékenyítési képességet.

PROfertil® hatástöbbszörözés

A PROfertil fejlesztésének ideológiája egyszerű és logikus: mivel a férfi meddőség és a csökkent megtermékenyítő képesség számos okra – genetika okok, stressz, életmódbeli változások stb. – vezethető vissza. Így ennek szellemiségében alkották meg a PROfertil® speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer kapszulát a gyermeket tervező, csökkent termékenységű férfiak diétás ellátására.
A PROfertil® optimális összetételében a hatóanyagok egyedi kombinációja egymás hatását támogatja. A PROfertil® filozófiája tehát pontosan ugyanarról szól, mint ami egy sikeres párkapcsolat küldetése, ahol az egész mindig több mint a felek együttese.

A férfi meddőség

A férfi meddőség 50 %-ban az egyoldalú táplálkozásra, elégtelen vitamin és antioxidáns bevitelre vezethető vissza.

A férfi meddőség főbb okai

Sperma növelés

A sperma növelés és a férfi meddőség kezelésének kulcsa rövidtávon a megfelelő mikrotápanyag bevitel lehet.

Sperma növelés mikrotápanyagokkal

PROfertil®

A PROfertil® optimális összetétele tartalmazza a spermiumok kifejlődéséhez létfontosságú mikrotápanyagokat.

A PROfertil® hatása a spermaképződésre

Sperma mennyiség

A PROfertil® hatásosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják: a spermiumok száma 215,5%-kal, míg a sperma mennyiség 33,3%-kal nőtt.

PROfertil® hatástanulmányok

PROfertil® hatóanyagainak hatása a spermiumképződésre

Spermavizsgálatok alapján ismert tény, hogy a hímivarsejtek teljes kifejlődéséhez a herékben 72 napra van szükség. Ez alatt a sérülékeny időszak alatt, a folyamatban bekövetkezett legkisebb hiba vagy fennakadás egyaránt végzetes lehet.

Hormonális
szabályozás
Morfológia/sűrűség Energia/
mozgékonyság
Enzim/
kapacitáció
L-karnitin x
L-arginin x x
E-vitamin x x
Folsav x x
Cink x x x
Szelén x
Glutathion x
Koenzim Q10 x x x

PROfertil® összetétele

A PROfertil® 8 különleges összetevőből áll, melyeket a szervezet saját maga is előállít. Klinikai tanulmányokkal igazolt, hogy a PROfertil® összetevőinek speciális kombinációja és mennyisége jelentősen képes javítani a spermiumok minőségét.

Összetevők Napi adag (2 kapszula)
L-karnitin 440 mg
L-arginin 250 mg
E-vitamin 120 mg
Folsav 800 µg
Cink 40 mg
Szelén 60 µg
Glutathion 80 mg
Koenzim Q10 15 mg

PROfertil® összehasonlítása a versenytársakkal

Mai tudásunk szerint 30-80%-ban az oxidatív stressz okolható a sperma minőség romlásáért, a férfiak csökkent termékenységéért. Ez egyben azt is jelenti, hogy az oxidatív stressz mérséklésére képes antioxidánsok segítségével a sperma minősége javítható.

Ezért elemzésünkben a magyar piacon is elérhető, megbízható férfi nemzőképességet fokozó termékeket hasonlítottuk össze a spermanövelés szempontjából legfontosabb mikrotápanyagok alapján.

Annak ellenére, hogy a táblázatban szereplő valamennyi összetevő sperma minőség fokozó hatásáról számos, sikeresen lezárt klinikai tanulmány olvasható, a magyar piacon mindösszesen 2 olyan termék érhető el, amely egyedi összetételét is elemezték klinikai körülmények között.

A PROfertil® összetétele védjegyezett (Austrian, Eurasian, European patent granted), melynek hatékonyságát 5 klinikai tanulmány bizonyítja, melyeket összesen több mint 400 páciens bevonásával végeztek.

PROfertil®
1 kapszulában
Versenytárs A
1 kapszulában
Versenytárs B
1 kapszulában
L-karnitin 220 mg 100 mg 175 mg
L-arginin 125 mg 75 mg
E-vitamin 60 mg 50,335 mg 44,13 mg
Folsav 400 µg 200 µg 200 µg
Cink 20 mg 7 mg 7,5 mg
Szelén 30 µg 17,5 µg 35 µg
Glutathion 40 mg
Koenzim Q10 7,5 mg 5 mg
Taurin 125 mg
Klinikai
vizsgálatok
4 tanulmány
400 páciens bevonásával
1 tanulmány
100 páciens bevonásával

PROfertil® Klinikai vizsgálatok

A PROfertil® hatékonyságát 8 klinikai vizsgálat igazolja.
A kiváló eredményeket megtekintheti letölthető kiadványunkban.

 PROfertil® alkalmazási utasítások

Vegyen be két kapszulát étkezés közben vagy étkezés után, folyadékkal. A kapszulákat legalább három hónapig kell szedni.

Azonban a PROfertil® alkalmazható – és ajánlott is alkalmazni – a terhesség bekövetkezéséig, de egyhuzamban legfeljebb 12 hónapig. Kérjük, az alkalmazás optimális időtartamával kapcsolatos és egyéb kérdéseket beszélje meg orvosával.

 Nemkívánatos hatások

A PROfertil®-lel végzett klinikai vizsgálatokban nem számoltak be ilyen eseményekről.

 Fontos figyelmeztetések

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Kérjük, az első használat előtt, vagy az ajánlott adagolástól való eltérés esetén konzultáljon kezelőorvosával. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A javasolt napi adagnál nem szabad többet bevenni!
Gyermekek elől gondosan elzárandó!
A (40 mg) cink hosszú távú alkalmazása vérszegénységet okozhat.
A speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Vegi-Kapsz: a kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

 Kiszerelés

A PROfertil® 60 kapszulát (egy havi adagot), valamint 180 kapszulát (három havi adagot) tartalmazó kiszerelésben kapható.

 Forgalmazó

Goodwill Pharma Nyrt.

6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32

 Gyártó

Lenus Pharma GesmbH

Bécs/Ausztria

Gyártási hely: Ausztria

 A szabadalmak regisztrációs száma

Ausztria 503.219
Európai Unió 1.978.949
Eurázsia 015.422